Læs beretninger

Andre

Her er kvinders beretninger om håndtering af øvrige situationer, udover de andre kategorier, eller som involverer flere voldsformer.

En stærk udstråling og klar besked Jeg bor på landet med min mandlige kæreste, min datter (17 år) og 3 unge mænd. Det er om aftenen,... (læs mere)
Jeg bor på landet med min mandlige kæreste, min datter (17 år) og 3 unge mænd. Det er om aftenen, og vi sidder alle 6 sammen i vores køkken og spiser aftensmad.

Min datter skal senere til fest og vil blive hentet af nogen. Det ringer på yderdøren, og jeg går ud og lukker op. Udenfor står 3 mænd, jeg har ingen lys udenfor døren, så jeg kan ikke se dem tydeligt, men de er ret store. Jeg ud fra, at det var dem, der skal hente min datter, så jeg inviterer dem indenfor. Vi går tilbage til køkkenet.

De 3 mænd står i køkkendøren, som er den eneste dør i rummet. Vi opdager nu, at de er meget fulde. De vil have min datter med, men de er fulde og derfor siger hun, at hun ikke vil gå med dem. De bliver sure og provokerende og truer med at smadre huset. Vi andre sidder stadig omkring køkkenbordet, og vi appellerer til deres godhed, om de ikke nok vil gå. Det vil de ikke, de bliver mere aggressive. Jeg rejser mig op (min veninde gør også), og jeg siger med stærk udstråling ”Det vil jeg ikke finde mig i, hvis I ikke går øjeblikkeligt, tilkalder jeg politiet!” De går så.

Indtast din beretning