Læs beretninger

Andre

Her er kvinders beretninger om håndtering af øvrige situationer, udover de andre kategorier, eller som involverer flere voldsformer.

En stærk udstråling og klar besked Jeg bor på landet med min mandlige kæreste, min datter (17 år) og 3 unge mænd. Det er om aftenen,... (læs mere)
Jeg bor på landet med min mandlige kæreste, min datter (17 år) og 3 unge mænd. Det er om aftenen, og vi sidder alle 6 sammen i vores køkken og spiser aftensmad.

Min datter skal senere til fest og vil blive hentet af nogen. Det ringer på yderdøren, og jeg går ud og lukker op. Udenfor står 3 mænd, jeg har ingen lys udenfor døren, så jeg kan ikke se dem tydeligt, men de er ret store. Jeg ud fra, at det var dem, der skal hente min datter, så jeg inviterer dem indenfor. Vi går tilbage til køkkenet.

De 3 mænd står i køkkendøren, som er den eneste dør i rummet. Vi opdager nu, at de er meget fulde. De vil have min datter med, men de er fulde og derfor siger hun, at hun ikke vil gå med dem. De bliver sure og provokerende og truer med at smadre huset. Vi andre sidder stadig omkring køkkenbordet, og vi appellerer til deres godhed, om de ikke nok vil gå. Det vil de ikke, de bliver mere aggressive. Jeg rejser mig op (min veninde gør også), og jeg siger med stærk udstråling ”Det vil jeg ikke finde mig i, hvis I ikke går øjeblikkeligt, tilkalder jeg politiet!” De går så.
Jeg stopper ikke med at blande mig i debatter, på trods af det jeg har været udsat for Minder fra det offentlige rum, underholdningsbranchen og hiphop miljøet. 13 år-15 år: Blotter ved tunnellerne i Albertslund. Da jeg endelig... (læs mere)
Minder fra det offentlige rum, underholdningsbranchen og hiphop miljøet.

13 år-15 år: Blotter ved tunnellerne i Albertslund. Da jeg endelig fortæller min mor det, så tager hun med for at lede efter ham. Vi finder ham, hun griner af hans hængende diller og han løber væk.14 år: Grønjakker dukkede op til en lokal fest og der blev skudt efter "os". En af mine venner skubbede mig ind i busken for at beskytte. Jeg fortalt det aldrig til min mor.15 år: Grønjakker-mand (voksen mand) bliver forelsket i mig og forfølger mig over alt. Jeg fortæller det til min mor, fordi jeg er så skræmt. Hun og nogle af mine venner tager en "samtale" med ham.15 år: Ældre mand kan ikke acceptere et afslag, han råber L...efter mig på gaden.15-17 år: Prøver på alle måder at ikke være alene med drenge eller mænd, medmindre man gerne vil have et forhold. For at undgå rygter, som samme drenge/mænd skaber.19 år: Mand der sidder overfor mig i toget, begynder at onanere. Ingen andre i kupeen gør noget. Jeg sparker ham i nosserne og løber ud af toget.20 år: Befinder mig i en bus i et Sydamerikanske land og en ukendt mand tager på mig, mens jeg sover. Jeg vågner op og råber, manden bliver smidt ud af chaufføren midt i ørken.21 år: Er tilbage i Danmark, mand i toget tilbyder mig penge for at "kneppe" med ham. Fortæller det til daværende kæreste da han henter mig på stationen. Daværende kæreste har mere travl med at finde manden, end at lytte til mig og trøste.25-38 år: Bruger baggy-tøj for at skjule min krop.30-38 år: Bliver advaret om hvem man skal holde sig fra i underholdningsbranchen og break-miljøet. Man går langs paneler for at mænd fra underholdningsbranchen ikke skal tage på en.36 år: Mand i min "familien" tager mig på røven, jeg siger det til "familien". Intet bliver gjort. Manden er faderen til en kendt skuespiller.40-43 år: En mand jeg havde en relation til, deler et nøgne billede af mig (som han har taget uden samtykke) på FB. Igennem 3 år fik jeg fra 30 venneanmodninger på FB om dagen (fra mænd), til dick picks, krænkende beskeder, trusler på livet, psykisk vold fra manden og hans venner. Udover den fysisk vold manden havde udsat mig for, gik jeg igennem et forløb for at komme ovenpå. Jeg fik PTSD, angstanfald, panikanfald, m.m. Manden så sig selv som en del af hiphop miljøet.43 år: Mand skriver til det sted jeg er ansat, som promoter, for at svine mig til. Mand er venner med digital krænkeren. Stedet tager det ikke til sig, og gør hellere ikke noget ved beskeden.43-49 år: Dick pics fra ukendte og mænd jeg kender, beskeder i min indbakke fra mænd jeg ikke kender som går fra:

Du så lækker

Du ligner en der har en god røv

du er måske bisexuel du ser sådan ud…tøsets

din mand er en fisse

godmorgen smukke hvad er dine planer for i dag?

“Din forældre og resten af verden har tydeligvis afvist dig og efterladt en forsmået kvinde, der ikke kan andet end at bruge hendes køn som argument for at være uden indhold og langt fra begavet”

Du opfylder mine mest beskidte drømme hvis du gider

Dø din kælling (når man afviser dem)

Man kan læse de fleste beskeder på et højdepunkt jeg har på min IG, den hedder online assholes.47 år: Mand følger mig hjem og truer sig nærmest til at komme op i min lejlighed, jeg lyver og siger at mine børn er hjemme. Ringer til min veninde grædende og bange.30-48 år: Hvis jeg har kørt i taxa og har drukket siger jeg aldrig min rigtig adresse, så vil jeg hellere går 5 min.I sommers gik jeg rundt med mine to døtre på gaden, en midaldrende mand kigget på min datter på 24år som om han ville æde hende. Jeg pointerede at han skulle holde sine øjne for sig selv, han svaret noget dumt og jeg kaldte ham klamme gammel gris. Mens jeg pegede og råbte:

Se! der går en gammel gris.

Det er trist at overvære at min datter skal igennem samme “mierda” som jeg, fordi hun er ….kvinde. Det er ligeså frustrerende at tænke på at ligegyldig hvor meget hun siger fra, så vil der altid være en mand der vil brug sin magt overfor hende.Og at i 2021, skal vi som kvinder "passe på os selv", i stedet for at krænkende mænd burde skamme sig og opføre sig anstændigt.

Jeg har ikke skrevet alle de ting jeg har oplevet, der er desværre flere og jeg ved jeg er ikke alene om de her oplevelser desværre.

I dag har jeg hemmelig adresse pga trusler på livet, jeg skal huske at forny det en gang om året.

Den mest afslappet tid jeg har haft som kvinde har været under lockdown og det siger virkelig meget om min tid på denne jord.

Jeg stopper ikke med at blande mig i debatter, men jeg tager fridage og passer på min mental sundhed.

Jeg kan så godt forstå at kvinder er utrygge, når de færdes på gaden og ved at bruge deres stemmer i debatter.

Jeg er snart 50år og det er ikke få ting jeg har oplevet i det halve liv jeg har færdes på denne jord, som menneske.
Oplevelser af krænkelser og modstand fra hun var 6 år Maiken Smidt Madsen (ønsker ikke anonymisering) Jeg var 13 år og med en veninde til noget familierelateret familiefødselsdag, hvor en halvfuld... (læs mere)
Maiken Smidt Madsen (ønsker ikke anonymisering)

Jeg var 13 år og med en veninde til noget familierelateret familiefødselsdag, hvor en halvfuld cirka dobbelt så gammel tilkommer til familien, kom over til min veninde og jeg og afbrød hende midt i vores samtale, med ordene “jeg ved fanme ikke hvem af jer to, der har de lækreste ungpigebryster”, efterfulgt af sådan et gustent, tænker jeg som voksen, liderligt “hah hah ha”, med et tilhørende ulækkert ansigtsudtryk. Det hele føltes virkelig ubehageligt, så min veninde og jeg besluttede at fortælle det til ‘en voksen’, som dog blot trak på skuldrene og svarede, “han har nok bare fået lidt rigeligt at drikke”. Det er ikke blot en vanvittigt ubehagelig ting at blive fortalt om voksne mænd, som et pigebarn på 13 år, at mænd bliver til klamme grænseoverskridende småpædofile røvhuller, når de får for meget at drikke, men det er faktisk også en ret uhyggelig tanke, at det åbenbart er alment kendt blandt andre voksne mænd og at disse, ikke tager det mere alvorligt, end blot at trække på skuldrene over det og affeje to pigebørns oplevelse af ubehag ved det.

Derudover, oplevede jeg en blotter første gang som 6 årig og en blotter der onanerede foran mig første gang som 10 årig.Det er virkelig på høje tid, at normaltfungerende mænd begynder at lytte til kvinders og pigers beretninger og tage dem alvorligt, så vi kan stå sammen om, at få lært forskellen på rigtigt og forkert, til dem som endnu ikke forstår forskellen!

Indtast din beretning