I det private rum

Digitale krænkelser

Der findes flere former for digitale krænkelser og der kommer hele tiden nye. Fælles for de fleste former er, at de finder sted på internettet eller på sociale medier. Det kan også være når ens mobiltelefon eller NemID bliver misbrugt. Læs her beretninger om, hvad kvinder gør når de oplever at blive udsat for digitale krænkelser af deres privatliv, blufærdighed eller æresfølelse.

Udsat for trusler og had for at udtale sig Min veninde loggede af sociale medier i sidste uge fordi hun blev udsat for trusler og had for at udtale... (læs mere)
Min veninde loggede af sociale medier i sidste uge fordi hun blev udsat for trusler og had for at udtale sig om den seksuelle vold som hun har været udsat for. Da hun loggede af, loggede jeg på i højere grad end normalt. Jeg tænkte: det kan ikke være rigtigt at hun ikke kan tale om vold uden at blive udsat for mere vold.Når jeg fortsætter kampen, får jeg også tit had, latterliggørelse, minimeringer og trusler, men takket være de feminister jeg står på skuldrene af, der turde at tale om vold før mig, kan jeg blive ved. Min modstand er for dem og for mig selv.

Indtast din beretning